Top
Ramen en Kunstraat

Ramen en kunstraat kopen


Ramen voor je bijenkast koop je eenvoudig online. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Je kunt kiezen uit voorgemonteerde ramen voor je bijenkast, of je timmert ze zelf in elkaar met onze bouwpakketten. Zowel broedkamerramen als honingkamerramen vind je in de imkerwinkel. Geef je bijen een goede start met onze kunstraat van 100% zuivere bijenwas. Je helpt de bijen met het bouwen van hun raat, zodat het minder ten koste gaat van de honingopbrengst.


Broedkamerramen kopen


Broedkamerramen koop je natuurlijk online, in de imkerwinkel. Je kunt kiezen uit bouwpakketten ongemonteerde broedkamerramen of kant en klaar gemonteerde broedkamer ramen. Alle ramen zijn gemaakt van het beste Europese naaldhout. Daardoor gaan onze ramen langer dan één seizoen mee, wel zo fijn. De broedkamerramen zijn vrij van noesten en splinters, zodat je bijen zich niet kunnen verwonden. Doordat wij onze ramen maken volgens het ontwerp van het simplexraam passen ze in alle Nederlandse bijenkasten, zowel de spaarkast als de simplexkast. Bij de bouwpakketten zijn de zijlatten al voorgeboord, je hoeft alleen de raamdraadjes nog door te voeren. Geen zin om zelf je broedkamerramen in elkaar te zetten? Kies dan de gemonteerde pakketten van 10 ramen voor je bijenkast. De voorgemonteerde ramen zijn al voorzien van roestvast stalen oogjes en raampjesdraad, voor een optimale duurzaamheid.


Honingkamerramen kopen


Net als de broedkamerramen zijn ook de honingkamerramen gemaakt van het beste Europese naaldhout. De lange levensduur van dit materiaal zorgt ervoor dat je meer dan één seizoen plezier hebt van deze ramen. Ook de honingkamerramen zijn gemaakt naar het ontwerp van het simplexraam, waardoor hij past in alle Nederlandse bijenkasten. De set van 10 gemonteerde honingkamerramen is voorzien van roestvaste oogjes en raampjesdraad. Timmer je de ramen liever zelf? Kies dan ons bouwpakket ongemonteerde honingkamerramen en maak je eigen honingkamerramen.


Kunstraat kopen


Geef je bijen een goede start, gebruik onze kunstraat van zuivere, gecontroleerde bijenwas. De bijenwas is arm aan residuen, wat het veilig maakt voor mens en dier. De kunstraat is gewalst. Je kunt de kunstraat voor de honingkamer per kilo kopen in onze webshop en kuntstraat voor de broedkamer per 2 kg kopen. Per kilo ontvang je ongeveer 27 vellen zuivere kunstraat. Heb je vragen over het gebruik van de ramen of kunstraat in je bijenkast? Laat het ons weten, wij helpen je graag en adviseren je over het gebruik van de juiste bijenkast onderdelen.