Top
Oxuvar oxaalzuurbehandeling tegen varroamijten 275 gram
20% Korting
  • Oxuvar oxaalzuurbehandeling tegen varroamijten 275 gram
  • Oxuvar oxaalzuurbehandeling tegen varroamijten 275 gram
rating 5
(5 / 1 Schrijf een beoordeling)
€ 12,95
10,30
per stuk
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad

Oxuvar oxaalzuurbehandeling tegen varroamijten 275 gram

Oxuvar gebruiken wij al jaren zelf in onze imkerij, zowel voor het behandelen van onze bijenvolken tegen varroamijten in de winter als in de zomer. Waarom?

Oxuvar is een praktisch kant en klare oxaalzuurbehandeling voor het behandelen van bijenvolken tegen varroamijten. Met Oxuvar voorkom ook jij dode bijenvolken door varroabesmetting en het is veilig te gebruiken.

Oxaalzuur druppelen en oxaalzuur sproeien zijn effectieve oxaalzuurbehandeligen tegen varroamijten in broedloze bijenvolken. Oxuvar kan je zowel in de zomer als in de winter als oxaalzuurbehandeling gebruikt worden.

In de zomer meng je de Oxuvar met kraanwater en besproei je de ramen met de opzittende bijen van broedloze bijenvolken (bijvoorbeeld een zwerm of een kunstzwerm).

In de winter meng je de Oxuvar met kristalsuiker en druppel je de oxaalzuuroplossing tussen de topatten direct op de bijen.

Oxuvar is de enige veilige en geregistreerde oxaalzuurbehandling die in Nederland is toegelaten voor het bestrijden van varroamijten. Oxuvar bevat pharmaceutische kwaliteit oxaalzuurdyhydraat.

Gebruik NOOIT inferieure oxaalzuur van technische kwaliteit. Aan de zuiverheid van technische oxaalzuur worden minder strenge eisen aan gesteld en kan verontreinigd zijn. Je brengt daarmee je bijen in gevaar.

Stel je bijenvolken niet bloot aan onnodige risico's van overdoseren of verontreinigingen, maar gebruik alleen Oxuvar als oxaalzuurbehandeling als je bijenvolken je lief zijn! Voorkom bijensterfte door varroamijten en gebruik Oxuvar!

Genoeg voor 10 tot 15 volken.

Oxuvar is geopend en ongeopend houdbaar tot 07-2022!

 Oxaalzuurbehandeling is effectief tegen varroamijten

 Offcieel toegelaten oxaalzuurbehandeling

 Pharmaceutische kwaliteit oxaalzuurdihydraat

 Zeer eenvoudig en veilig toe te passen
 Geen risico voor overdosering en schade aan het bijenvolk
 Geschikt voor verschillende oxaalzuurbehandelingen
 Aanbevolen door bijengezondheidscoördinatoren 
 Lang houdbaar.


Als je nu Oxuvar besteld ontvang je gratis een handleiding met praktische video van Jeroen Vorstman.

Gebruik NOOIT technische kwaliteit oxaalzuurdihydraat voor oxaalzuurbehandeling! Schrijf een beoordeling (1)
rating 5 (5 / 1 Schrijf een beoordeling)

rating 5 Prettig produkt om oxaalzuurbehandeling mee uit te voeren. Ook de handige online instructie op deze site. Vorig jaar ook toegepast en al mijn volken zijn fit en vitaal aan het nieuwe seizoen begonnen, geen volken sterfte gehad, vorige winter. Dit jaar blijf ik bij Oxuvar.

Type de code over