Top
Moerrooster of koninginnenrooster in houtenlijst
  • Moerrooster of koninginnenrooster in houtenlijst
17,95
per stuk
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad

Moerrooster of koninginnenrooster in houtenlijst

Met dit moerrooster of koninginnenrooster voor bijenkasten van het  model spaarkast belet je de toegang tot de honingkamer voor de koningin. Werkbijen worden niet gehinderd door het draadrooster. Het moerrooster is voorzien van een houtenlijst zodat het draadrooster de broedkamer volledig afsluit.

Door het draadrooster raken werkbijen niet beschadigd als zij door het moerrooster kruipen. De houtenlijst van het moerrooster ligt op de rand van de broedkamer zodat aan de buitenkant zichtbaar is dat het moerrooster geplaatst is en worden de spijlen van het draadrooster niet vastgekit

Moerroosters of koninginnenroosters die in de bijenkast vallen zijn totaal ongeschikt! Het moerrooster wordt niet alleen vastgekit aan de toplatten van de ramen, ook is er aan de zijkanten ruimte waarlangs de koningin toch naar boven kan glippen en in de honingkamer eitjes kan leggen.
Zo'n moerrooster kan alleen met grof geweld uit de bijenkast gehaald worden, daarbij verbuigen de spijlen en kan de volgende keer als het moerrooster gebruikt wordt de koningin in de honingkamer kan komen.

Onze moerroosters worden gemaakt volgens het oorspronkelijke ontwerp en maatvoering van de spaarkast en zijn daarom uitwisselbaar met alle andere bijenkasten van het model spaarkast. 

 Voor de meest gebruikte bijenkast in Nederland
 Bijvriendelijk draadrooster
 Uitwisselbaar met alle andere spaarkasten
 Met voldoende bijenruimte door houtenlijst

 
Product specificaties

Inhoud 1 moerrooster of koninginenrooster in houtenlijst
Afmetingen 47,3 x 42 x 1,2 cm


Schrijf een beoordeling (0)
Type de code over