Top

La Reine


La Reine honingcrèmes kopen


De heerlijke La Reine honingcrèmes kan je, naast alle verkooppunten bij pedicures door heel Nederland en België, ook eenvoudig en snel bestellen in de imkerwinkel.nl. Alle crèmes van La Reine zijn natuurlijk. De bijen worden op biologische wijze gehouden, met passie voor de natuur. Ben je op zoek naar een natuurlijke huidverzorging, dan zit je goed met de honingcrèmes van La Reine. In deze crèmes wordt 100% pure honing van nectar uit Hollandse bloemen gebruikt. Zuivere bijenwas, propolis en essentiële oliën maken van de La Reine de beste honingcrèmes.


La Reine, 100% natuurlijke huidverzorging


In steeds meer verzorgingsproducten vinden we (schadelijke) chemische middelen. En dat is nergens voor nodig. Want de natuur heeft ons zoveel moois te bieden. Daarom kan je er zeker van zijn dan de La Reine crèmes absoluut geen parabenen, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën of parfum bevatten. Wij vinden het belangrijk producten te maken met respect voor mens, dier en milieu. In het assortiment van La Reine vind je heerlijk geurende honing handcrème die ook heel goed te gebruiken is voor je gezicht. Deze crème verzorgt, beschermt en verzacht de droge en schrale huid met al het goede dat bijen te bieden hebben. De honing voetcrème biedt een intensieve verzorging aan branderige en vermoeide voeten. Zelfs de droge voethuid met kloven wordt weer zacht en soepel. Propoliscrème kalmeert en verzacht de gevoelige, rode en droge huid.


La Reine crème, gemaakt van al het goede dat bijen te bieden hebben


Wij van La Reine zijn trots op onze producten van 100% Hollandse honing. Gemaakt en geproduceerd in het Groene Hart van Nederland. De zuivere bijenwas van onze bijen beschermt je huid tegen vochtverlies, zonder deze af te sluiten. De geneeskrachtige werking van propolis geeft een intensieve verzorging. Door de toevoeging van 100% natuurlijke essentiële oliën, zoals sinaasappelolie, is het gebruik van parfum niet meer nodig. La Reine crème is gemaakt met aandacht voor de omgeving, en respect voor de natuur. Ontdek nu zelf de weldadige werking van de La Reine honingcrèmes, bestel vandaag en je hebt ze de volgende werkdag al in huis.