Top

Imker startpakketten

Imker startpakket met beroker, kastbeitel, veger en kruidentabak
4% Korting
Koninginnenteelt startpakket

Koninginnenteelt startpakket

€ 28,34

Imker startpakketten kopen

Bijenhouden is een fascinerende hobby. Ben je er eenmaal mee in aanraking gekomen dan is de kans groot dat je niet kunt wachten zelf met de hobby te beginnen. Onze handige imker startpakketten helpen je op weg en bieden je de benodigde spullen voor een voordelige prijs. Als beginnende imker heb je een basisuitrusting nodig. Daarbij hoort een imkerjack, kap, handschoenen, beroker en bijbehorende tabak, een kastbeitel en een bijenveger. Om je meteen leuk op weg te helpen hebben wij een imker startpakket samengesteld met daarin een beroker, kastbeitel, veger en kruidentabak. Met dit prettig geprijsde pakket kan jij meteen aan de slag met je bijenvolk.


Startpakket koninginnenteelt


Zelf je koningin telen, wat heb je daar zoal voor nodig? In de imkerwinkel vind je onder ‘koninginnenteelt’ een uitgebreid assortiment onderdelen die je daarbij kunt gebruiken. Maar als je net start is het koninginnenteelt startpakket ideaal. Jeroen heeft een speciale basisset samengesteld waarmee je direct alles in huis hebt om de beste koninginnen te telen. Alle onderdelen in dit complete pakket zijn origineel Nicot. Ze passen naadloos op elkaar en zijn gemaakt van levensmiddelen geschikt kunststof. De praktische omlarfnaald zorgt dat je gemakkelijk kunt overlarven. Heb je moeite met omlarven? Kies dan voor het Nicot startpakket. Hiermee teelt je de beste koninginnen zonder omlarven. De koningin legt haar eitjes direct in de omlarfdopjes. Handmatig omlarven wordt met dit startpakket overbodig gemaakt.


Begin je imker hobby met deze startpakketten


De startpakketten in de imkerwinkel zijn met de grootste zorg samengesteld. Alle producten zijn door ons geselecteerd op hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Zo weet jij zeker dat je jarenlang plezier hebt van je imkergereedschappen. Uiteraard vind je in de imkerwinkel alles wat je nodig hebt voor het starten van je imker hobby. Bijenkasten, en bijenkast onderdelen, varroabestrijding, bijenvoer en alles wat je nodig hebt voor de honingoogst. Kijk gerust rond in onze online shop. En als je vragen hebt, stel ze gerust. Jeroen adviseert je graag.