Top

Honingslinger voor 3 broedkamerramen of 3 honingkamerramen

  • Honingslinger voor 3 broedkamerramen of 3 honingkamerramen
487,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dag

Honingslinger voor 3 broedkamerramen
of 3 honingkamerramen

Dit is de honingslinger waarmee Bijencoach Jeroen Vorstman zo'n 20 jaar geleden zijn eerste honing oogstte! Nog steeds is dit een van de beste slingers om mee te starten. Heb je niet meer dan 10 bijenvolken, dan is deze honingslinger de beste keuze om moeiteloos de honing uit de raten te slingeren. Deze slinger staat stevig op drie poten.

Zoals al onze slingers is ook deze honingslinger geheel uit roestvast staal gemaakt. Het metalen draaiwerk loopt licht en soepel dus je hebt geen spierballen nodig om de slinger in beweging te brengen. Bovendien heeft het draaiwerk van deze slinger een vrijloop en een rem. Stop je met draaien dan stopt ook de handel. Zonder vrijloop blijft deze gevaarlijk doordraaien en stopt pas als  de korf waarin de ramen zitten stopt met draaien!

Deze honingslinger is geschikt om 3 ramen in een keer te slingeren. Je kan zowel ramen van honingkamer formaat als broedkamer formaat slingeren. 

Met de aftapkraan kan je zonder knoeien de honing in een honingemmer laten lopen. Twee deksels zorgen ervoor dat er geen verontreinigingen in de honing terecht kunnen komen.

Heb je niet meer dan 10 bijenvolken en wil je een voordelige kwaliteitsslinger met alle kenmerken van een professionele slinger? Dan is dit de honingslinger voor jou.


 Geschikt voor honingkamerramen en broedkameramen
 Roestvast staal
 2 deksels
 Aftapkraan
 Metalen draaiwerk met vrijloop en remSchrijf een beoordeling (0)
Type de code over