Top

Buckfast koningin 2018 bestellen

  • Buckfast koningin 2018 bestellen
FullFullFullFullEmpty
(4 / 2 Schrijf een beoordeling)
75,00
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad

Buckfast koningin 2018 bestellen


Ben jij het zat om met steeklustige zwermduivels te imkeren? 

Moet jij je helemaal intapen voordat je aan je bijen kan werken? Moet je om de haverklap halsbrekende toeren uithalen om bij je buren een zwerm te vangen? Of zijn je bijenvolken niet vooruit te branden?

Kies dan voor een Buckfast koningin uit onze eigen teelt.

Een Buckfast koningin van ons is zachtaardig, zwermtraag en zeer vitaal.

Wij gebruiken NOOIT Apidea kastjes om onze koninginnen te telen, waarom niet?:

 Ook een slechte koningin is in staat om 3 mini raampjes in een Apidea kastje te beleggen.  
 Een Apidea kastje gevuld met een koffiebekertje bijen is niet in staat een koningin optimaal te verzorgen.
 Een dieet van suikerdeeg is geen goede basis voor een hoogwaardige koning

Apidea kastjes zijn bedoelt om in korte tijd, met zo min mogelijk bijen zoveel mogelijk koninginnen te telen. Niet voor de beste kwaliteit koninginnen. Daarom kiezen koninginnentelers voor Apidea kastjes om jonge koninginnen te telen.

Daarom telen wij al onze Buckfast koninginnen op hele ramen in een bijenvolkje met meer dan voldoende bijen om haar te verzorgen en een ruime voorraad honing.

Wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige koninginnen die ook waarmaken wat wij beloven: vitaal, zwermtraag en zachtaardig.
Kies ook voor kwaliteit en neem met minder geen genoegen.

Bestel nu je Buckfast koningin voor 2018


Nog maar 100 0 beschikbaar OP=OP


PS 1 Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de eerste koninginnen op zaterdag 9 juni 2018 worden afgehaald (onder voorbehoud van de weersomstandigheden).
Wil je liever je Buckfast koningin opgestuurd hebben dan kan dat ook. We spreken van te voren de verzenddatum af zodat jij er kan zijn om je koningin in ontvangst te nemen. De verzendkosten zijn 6,95.

PS 2 Je krijgt van ons een uitgebreide handleiding hoe je je waardevolle koningin veilig kan invoeren.Schrijf een beoordeling (2)
FullFullFullFullEmpty (4 / 2 Schrijf een beoordeling)

A.G.van Leeuwen (20-03-2018) FullFullFullFullEmpty gaarne 2 Buckfast koninginnen 2018 . Ik ben lid van BUCKFAST Vereniging. Zie de bevestiging tegemoet. Met vriendelijke groeten.

A.G.van Leeuwen (20-03-2018) FullFullFullFullEmpty gaarne 2 Buckfast koninginnen 2018 . Ik ben lid van BUCKFAST Vereniging. Zie de bevestiging tegemoet. Met vriendelijke groeten.