Top
Bijenkast onderdelen
Reisriem voor bijenkasten lengte 5 meter
25% Korting

Reisriem voor bijenkasten lengte 5 meter

€ 10,50 € 7,85
Dekplank voor bijenkast spaarkast met red cedar rand
Nieuw 20% Korting

Dekplank voor bijenkast spaarkast met red cedar rand

€ 15,97 € 12,77
Bijenuitlaat of bijendrijver van gegalvaniseerd staal
10% Korting

Bijenuitlaat of bijendrijver van gegalvaniseerd staal

€ 3,25 € 2,93
Afstandrepen voor 11 raampjes
10% Korting

Afstandrepen voor 11 raampjes

€ 2,45 € 2,21
Pianoscharnier 32 x 415mm met schroefgaten rvs inox
20% Korting

Pianoscharnier 32 x 415mm met schroefgaten rvs inox

€ 4,50 € 3,60

Bijenkast onderdelen kopen


Alle bijenkast onderdelen die je nodig kunt hebben vind je in onze online imkerwinkel bij alle imkerbenodigdheden. Onderdelen nodig voor je spaarkast? Onze timmerman maakt de bijenkasten naar het originele ontwerp. Alle onderdelen zijn daardoor onderling uit te wisselen. Geef je bijenkast een landelijke uitstraling met een chaletdak, in plaats van een plat dak. Staat je bijenkast nu nog op de grond? Bestel de red cedar voet voor de bijenkast en zet je bijenkast op werkhoogte. Rugklachten zijn verleden tijd, net als schimmelvorming door slechte ventilatie en nat gras. Door je bijenkast op hoogte te zetten zal deze sneller drogen, waardoor hij langer meegaat. Je hebt geen last meer van gras dat de vliegopening verstopt en ook bij sneeuwval blijft de bijenkast vrij toegankelijk.


De beste kwaliteit bijenkast onderdelen


De daken zijn gemaakt van het allerbeste red cedar, voor de beste duurzaamheid en stevigheid. Net als onder andere de voet voor de bijenkast, broedkamer, honingkamer en dekplank. Al deze onderdelen zijn met de grootste zorg gemaakt. Naar aanleiding van het originele ontwerp, maar dan net even beter. De hoge kwaliteit van deze bijenkast onderdelen garanderen een lange levensduur. Jij, en je bijen, hebben dus lang plezier van onze bijenkast onderdelen.


Verbeterde onderdelen voor je bijenkast


Jeroen Vorstman is een gepassioneerd imker. Altijd op zoek naar verbeteringen die het de imker en zijn bijen makkelijker maakt. Doordat alle bijenkast onderdelen onderling uitwisselbaar zijn kan je ook jouw spaarkast verbeteren met de onderdelen van Jeroen Vorstman. Neem bijvoorbeeld de gaasbodem met vliegplank. Dit is de basis van je bijenkast. In vele kasten wordt deze lade gemaakt van hout. Maar doordat de bijenkast buiten staat gaat deze lade soms moeilijk open door uitzettend hout bij vocht. Jeroen heeft deze lade in de gaasbodem gemaakt van kunststof. Hierdoor schuift hij altijd makkelijk. Vuil, stukjes was en varroamijten vallen door het gaas. De kunststof lade is eenvoudig schoon te maken en door de heldergele kleur zie je beter wat erop ligt, handig als je wilt controleren op varroamijten. Doordat de gehele bodem van gaas gemaakt is ventileert hij beter dan andere bijenkasten. Vragen over het gebruik van de bijenkast onderdelen? Stel ze ons gerust. Je kunt ons bereiken via app, mail via contact.