Top

Bijenkast onderdelen

Chaletdak voor spaarkast red cedar bouwpakket
Nieuw
Broedkamer spaarkast red cedar

Broedkamer spaarkast red cedar

€ 72,00
Honingkamer spaarkast red cedar

Honingkamer spaarkast red cedar

€ 54,00
(tijdelijk niet leverbaar)
Reisriem voor bijenkasten lengte 5 meter

Reisriem voor bijenkasten lengte 5 meter

€ 8,50
Moerrooster of koninginnenrooster in houtenlijst

Moerrooster of koninginnenrooster in houtenlijst

€ 17,95
(tijdelijk niet leverbaar)
Afstandrepen voor 10 raampjes

Afstandrepen voor 10 raampjes

€ 2,49
Afstandrepen voor 11 raampjes

Afstandrepen voor 11 raampjes

€ 2,45
Muizenrooster voor bijenkast

Muizenrooster voor bijenkast

€ 3,97
(tijdelijk niet leverbaar)

Bijenkast onderdelen kopen


Alle bijenkast onderdelen die je nodig kunt hebben vind je in onze online imkerwinkel bij alle imkerbenodigdheden. Onderdelen nodig voor je spaarkast? Onze timmerman maakt de bijenkasten naar het originele ontwerp. Alle onderdelen zijn daardoor onderling uit te wisselen. Geef je bijenkast een landelijke uitstraling met een chaletdak, in plaats van een plat dak. Staat je bijenkast nu nog op de grond? Bestel de red cedar voet voor de bijenkast en zet je bijenkast op werkhoogte. Rugklachten zijn verleden tijd, net als schimmelvorming door slechte ventilatie en nat gras. Door je bijenkast op hoogte te zetten zal deze sneller drogen, waardoor hij langer meegaat. Je hebt geen last meer van gras dat de vliegopening verstopt en ook bij sneeuwval blijft de bijenkast vrij toegankelijk.


De beste kwaliteit bijenkast onderdelen


De daken zijn gemaakt van het allerbeste red cedar, voor de beste duurzaamheid en stevigheid. Net als onder andere de voet voor de bijenkast, broedkamer, honingkamer en dekplank. Al deze onderdelen zijn met de grootste zorg gemaakt. Naar aanleiding van het originele ontwerp, maar dan net even beter. De hoge kwaliteit van deze bijenkast onderdelen garanderen een lange levensduur. Jij, en je bijen, hebben dus lang plezier van onze bijenkast onderdelen.


Verbeterde onderdelen voor je bijenkast


Jeroen Vorstman is een gepassioneerd imker. Altijd op zoek naar verbeteringen die het de imker en zijn bijen makkelijker maakt. Doordat alle bijenkast onderdelen onderling uitwisselbaar zijn kan je ook jouw spaarkast verbeteren met de onderdelen van Jeroen Vorstman. Neem bijvoorbeeld de gaasbodem met vliegplank. Dit is de basis van je bijenkast. In vele kasten wordt deze lade gemaakt van hout. Maar doordat de bijenkast buiten staat gaat deze lade soms moeilijk open door uitzettend hout bij vocht. Jeroen heeft deze lade in de gaasbodem gemaakt van kunststof. Hierdoor schuift hij altijd makkelijk. Vuil, stukjes was en varroamijten vallen door het gaas. De kunststof lade is eenvoudig schoon te maken en door de heldergele kleur zie je beter wat erop ligt, handig als je wilt controleren op varroamijten. Doordat de gehele bodem van gaas gemaakt is ventileert hij beter dan andere bijenkasten. Vragen over het gebruik van de bijenkast onderdelen? Stel ze ons gerust. Je kunt ons bereiken via app, mail via contact.