Top
Bijenhouden voor iedereen boek voor de beginnende en gevorderde imker
  • Bijenhouden voor iedereen boek voor de beginnende en gevorderde imker
rating 5
(5 / 5 Schrijf een beoordeling)
22,50
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dag

Bijenhouden voor iedereen boek voor de beginnende en gevorderde imker


In Bijenhouden voor iedereen laat Jeroen Vorstman zien dat bijen houden helemaal niet zo moeilijk is en dat je door het volgen van een eenvoudige methode succesvol bijen kunt houden. Jeroen is al vele jaren bijenhouder en helpt je graag op weg om zonder stress en met meer plezier bijen te houden.

Bijenhouden voor iedereen geeft je eenvoudige maar effectieve imkertechnieken om makkelijker bijen te houden en het plezier in je hobby te verhogen. Hij bespreekt de voorbereiding en aanschaf tot en met het werken in de bijen. Hij geeft een overzicht van de benodigde materialen en een jaarplan. Hij helpt je bij de eerste stappen om imker te worden en laat zien wat het geheim achter succesvol bijenhouden is.

Door de vele praktische tips en voorbeelden kom je op iedeeën om je eigen imkerij te verbeteren en het plezier in je hobby te verhogen. Vaak kan dat simpelweg door kleine veranderingen, dus zonder veel technische aanpassingen. Daarmee is dit een onmisbaar boek voor iedereen die zich met bijenhouden bezig houdt.


MEER DAN 7500 BOEKEN VERKOCHT

 Het Nederlandse praktijkboek voor imkers
 Vol praktijkvoorbeelden
  Vol prachtige foto`s
 Voor iedereen die zich met bijenhouden bezig houdt
 Helpt je op weg om succesvol te imkeren
 Voor de beginnende en gevorderde imker

Product specificaties


Titel Bijenhouden voor iedereen (3de druk)
Auteur Jeroen Vorstman
Uitgever Kosmos
ISBN 9789052109848


Schrijf een beoordeling (5)
rating 5 (5 / 5 Schrijf een beoordeling)

rating 5 Ik ben zelf geen imker maar heb wel een volk staan op de schuur. Er ging een wereld voor mij open toen ik het boek met duidelijke uitleg en prachtige foto's las! Kreeg daardoor nog meer respect voor bijen.

rating 5 Echt een geweldig boek, zonder dit boek was het mij nooit gelukt.

rating 5 Prachtig, leerzaam, duidelijk en onderhoudend boek voor zowel de beginner als de ervaren imker. Ook niet imkers zullen dit boek ongetwijfeld weten te waarderen. Een "must-have" voor iedere imker.

rating 5 Ik ben een beginnend imker en ik heb twee volkjes; een gekregen van een imker de ander is spontaan aan komen vliegen. Ben dus nog beginnend en onwetend, ga de cursus doen maar in de tussentijd is dit boek een prima leermiddel om in te lezen voor de praktijk en een mooi naslagwerk wanneer ik het allemaal even niet meer weet...

rating 5 Na de download versie, wilde ik dit boek in huis hebben. Praktisch en helder beschreven. Een aanrader als je overweegt om imker te willen worden, maar ook als je al imker bent.

Het boek leest makkelijk en voorbeelden en issues zijn van deze tijd.

downloaden maar

Type de code over