Top
Aanbiedingen

Aanbiedingen in de imkerwinkel


Net als elke hobby kost ook bijenhouden geld. Alleen al alle gereedschappen en onderdelen voor je bijenkast, die je nodig hebt voor je kunt beginnen. Dan is het fijn als er zo nu en dan een leuke aanbieding voorbij komt. Wij geven regelmatig korting op verschillende imkerbenodigdheden. Deze kortingen kunnen hoog oplopen dus hou onze aanbiedingen in de gaten.


Imkerbenodigdheden in de aanbieding


Begin je net met je bijen hobby, en moet je alles nog aanschaffen. Dan kunnen de kosten snel oplopen. Door gebruik te maken van onze aanbiedingen kan je, onze toch al scherp geprijsde imkerbenodigdheden, voor een nog mooiere prijs kopen. Koop je bijenkast en bijenkast onderdelen met een leuke korting, dat kan je zomaar tientallen euro’s schelen. Ook imkergereedschap en imker kleding vind je regelmatig met leuke korting in onze webshop. Ben je op zoek naar alle benodigde onderdelen voor de koninginnenteelt? Kies dan voor een extra voordelig imker startpakket. Ook onze bestrijdingsmiddelen, zoals varroabestrijding, vind je regelmatig met een leuke korting in de imkerwinkel. Natuurlijk leveren wij ook alles voor de honingoogst, glazen potten, bijenvoer en bijenwassmelters. Bij onze boeken vind je leuke en praktische informatie. Alles wat je altijd al over bijen wilde weten.


Bestel je imkerbenodigdheden online met korting


Imkerbenodigdheden met korting bestellen doe je in de imkerwinkel. Onze prijzen zijn altijd al scherp. Maar soms heb je extra veel geluk en gaan jouw favoriete imkerbenodigdheden in de aanbieding. Bij de imkerwinkel mag je meer verwachten dan scherpe prijzen. Al onze artikelen zijn met de grootste zorg geselecteerd. Alleen de producten met een hoge kwaliteit komen in onze webshop. Daarnaast geven we jou deskundig advies. Niet alleen voor maar ook na je aankoop. Bijen zijn onze passie, en die passie delen we graag met jou. Neem daarom gerust contact met ons op. Je mag ons appen, bellen, mailen of live chatten via onze webshop. Dus heb je vragen, laat van je horen.
Spijkertjes voor raampjesdraad
40% Korting

Spijkertjes voor raampjesdraad

€ 1,97 € 1,19
Thymovar biologische varroamijt bestrijding met thymol
7% Korting

Thymovar biologische varroamijt bestrijding met thymol

€ 27,95 € 25,95
(tijdelijk niet leverbaar)
Transparant dekplaatje voor Apidea bevruchtingskastje
20% Korting

Transparant dekplaatje voor Apidea bevruchtingskastje

€ 2,66 € 2,13
Uitloopkooitjes van Nicot 10 stuks
50% Korting

Uitloopkooitjes van Nicot 10 stuks

€ 3,99 € 2,00
Wasgietpan au bain-marie inhoud 2,5 kg
40% Korting

Wasgietpan au bain-marie inhoud 2,5 kg

€ 34,95 € 20,95