Top
Deze week in de aanbieding

Imkerwinkel.nl - Dé online imkerwinkel voor al je imkerbenodigdheden: wat wij bieden 

Wij zijn imkerwinkel.nl. Dé online imkerwinkel van Nederland.  Imkerbenodigdheden en Bijenkasten online verkopen kan iedereen. Maar zorgen voor snelle levering van kwaliteitsproducten en deskundig advies van imkermaterialen, zowel vòòr als nà aanschaf is een service die niet voor iedereen is weggelegd. Met onze snelle levering, advies en gratis imkertips van Jeroen Vorstman, auteur van het praktijkboek Bijenhouden voor iedereen, bieden wij jou het gemak van online imkerspullen bestellen. En het hele imkerpakket ook nog eens aanbieden tegen gunstige prijzen is iets wat alléén wij kunnen. Dat is wat wij als imkers doen. En mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, dan doen wij er alles aan om dit voor je op te lossen. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent. Dus bestel veilig en snel op imkerwinkel.nl, dé online imkerwinkel.

Professioneel en persoonlijk - jouw imkershop

Bij Imkerwinkel.nl staat Jeroen Vorstman voor je klaar om al jouw bijen vragen te beantwoorden en je te helpen om de perfecte bijenkast te kiezen. Twijfel je over een maat of heb je vragen over de broedkamer, de honingkamer, gaasbodem of  het dak van een bijenkast? Jeroen beantwoordt graag al je vragen en geeft je persoonlijk advies. Je kunt op verschillende manieren contact maken. Zo kun je ons appen, bellen of mailen, maar ook kun je tijdens het uitzoeken van een nieuwe bijenkast op onze website met ons chatten. Zo wordt online een bijenkast kopen wel heel gemakkelijk!

Maar onze zorg gaat nog verder! Wij kunnen je adviseren over alles wat met het bijenhouden te maken heeft. Jeroen hanteert de Kiss methode: Keep It Super Simple. Wil je meer weten over deze methode schrijf je gratis in op bijenclub.com en ontvang wekelijks imkertips van Jeroen. Wil je niet alleen meer leren over bijenhouden maar ook online 1 op 1 begeleiding? volg dan onze online videocursus en wordt lid van de Bijenclub. Je ontvangt dan ook exclusieve korting in onze webshop.

Exclusieve korting op Imkerwinkel.nl voor bijenclub.com leden

Als lid van bijenclub.com heb je bij ons een streepje voor. Ga je naar de praktijkdagen, volg je de online videocursus, krijg je 1 op 1 online begeleiding van Jeroen of koop je een handig product in onze imkerwinkel? Dan profiteer je als lid van mooie ledenvoordelen en leuke extra’s. Voordelen voor iedereen die van bijen houdt. Als lid van Bijenclub.com profiteer je van allerlei voordelen zoals kortingen en speciale ledenprijzen in onze imkershop.

Imkerwinkel.nl is de officiële webshop van de Imkers van La Reine

Liefhebbers van natuurlijke huidverzorging kunnen bij imkerwinkel.nl de honing handcrème, honing voetcrème en propoliscrème kopen van de Imkers van La Reine. De honingcrème bevat honing van Hollandse bodem en is vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.

Ruim assortiment bijenkasten en imkerbenodigdheden

Van imkerbenodigdheden, bijenkasten, imkerkleding, imkergereedschap, varroabestrijding tot professionele uitrustingen voor bijenhouders voor honingoogst – zoals honingslingers, aftapvaten en glazen potten voor het verpakken van de honing. Met ons assortiment hebben wij voor iedere bijenliefhebber gegarandeerd het juiste product in huis. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van een uitgekiend assortiment. In het bijzonder letten wij op een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Iedere dag verlaten vele pakketten ons magazijn, welke door PostNL snel en veilig bij de nieuwe eigenaar thuis worden afgeleverd. Onze online imkerwinkel is pas actief sinds 2016, maar wij kunnen nu al zeggen dat wij een van de grootste online imkerwinkels in Nederland zijn. Ons goed doordachte concept zorgt voor een succesvolle online winkel en een snelle groei in de markt voor imkerbenodigdheden. Dit motiveert ons om Imkerwinkel.nl voortdurend te blijven verbeteren.

Imkerwinkel.nl online onafhankelijke klantbeoordelingen van Kiyoh